SpringSuperBlog SuperBlog

Întreținerea mașinii cu ajutorul negociat.ro

Shoppingul nu este, cu siguranță, unul dintre lucrurile care mă definesc, însă de când am descoperit shoppingăreala online, mă declar în topul oamenilor pricepuți să mânărească tastele la pus într-un coș virtual chestii.

Cred că partea cea mai bună a online-ului este faptul că oamenii au dezvoltat diverse site-uri de marketplace sau aplicații pentru cumpărături care să-ți facă viața mai ușoară, mai ales în perioade de răstriște, cum sunt cele pe care le trăim.

Recent mi-am schimbat mașina și am luat-o direct cu cauciucuri de iarnă. Cum se apropie sezonul cald, de data aceasta de tot, trebuie să arunc un ochi peste câteva accesorii auto și moto care să mă ajute să fac trecerea la încălțările de vară mai ușoară.

Pentru că sunt pasionată de mașini, îmi place să știu că dau un ban dar stau în față atunci când vine vorba de siguranța mea și de confortul meu. Și cum sunt în căutare de anvelope noi, un site de marketplace este de ajutor, pentru că nu știi niciodată de unde îți sare norocul și poți negocia la preț, având oferte berechet din care să alegi și pe care să le combini cum vrei tu. Sinceră să fiu, mă gândeam să fac doar o investiție mică în anvelope acum, ca mai spre toamnă să accesorizez mașina și cu un set nou de jante (dap, pentru toți pasionații ăia, se spune jante și nu jenți 😀 ).

Însă, până la urmă, cumpărăturile online pentru o mașină nu se rezumă doar la luat cauciucuri, jante și produse indispensabile unei mașini. Deși e puțin mai greu de ales un produs atât de bun de pe internet, fără să-l testezi. Și aici mă refer la produsele de întreținere și cosmetică auto, care nu se referă neapărat doar la consumabile, cum ar fi uleiul, antigelul, ori lichidul de parbriz.

Orice om care-și iubește mașina are nevoie de câteva soluții și accesorii care să-i mențină mașina frumoasă. Dacă am învățat ceva de la tata, a fost faptul că întotdeauna interiorul unei mașini va pune prețul pe mașină și nu neapărat exteriorul. Așa că încerc pe cât posibil să am mereu mașina curată la interior, pentru că cine știe când va veni ziua în care va trebui să o schimb.

Am să vă prezint o listă de indispensabile pe care le-am achiziționat online pentru mașină, astfel încât să-mi facă viața mai ușoară și să mă ajute la curățenie.

Aspirator auto. Da, e ceva care se utilizează ușor, mai ales atunci când ai o poftă de fast-food și treci pe la un drive și faci firimituri în mașină. Preșurile se mai pot scutura, însă e mai greu să scuturi tapițeria din piele și să o pui la loc. Așa că, un aspirator micuț, care nici nu ocupă loc foarte mult, căci îl țin la roata de rezervă, este un ajutor de nădejde.

Set de perii pentru curățat jantele. Pentru că în ultima vreme m-am obișnuit să-mi spăl mașina singură, la self, am achiziționat un set de perii pentru jante, căci de fiecare dată mai rămâne câte puțin noroi printre găurelele de la jante. Nu este ceva care se vede neapărat urât cu ochiul liber, decât dacă te uiți cu atenție, eventual stând pe vine lângă roată, însă eu știu că este acolo așa că prefer să folosesc ustensilele necesare pentru a repara situația. Da, atât de mult țin la mașina mea. 🙂

Tot de pe net mi-am luat și o lavetă de piele sintetică în imitație de căprioară, pentru că aceasta este cel mai des folosită pentru a lustrui totul și protejează foarte bine atât interiorul mașinii, detaliile de pe bord sau de pe volan, cât și vopseaua, fără a o zgâria. Sună interesant, nu-i așa? Când faci cumpărături online găsești totul într-un singur loc și nu trebuie să plătești transport separat pe fiecare produs în parte.

Cretă. Poate vă întrebați dacă pe bune, nu-mi pot lua cretă de la o librărie, dacă vreau să desenez un șotron? Ei bine, nu de asta am nevoie de ea, ci pentru a-mi scrie pe anvelope care vine unde. Ați fi surprinși, dar mașina nu-și prea păstreză echilibrul dacă schimbi roțile din față cu cele din spate, dacă au fost deja folosite. Așa că după fiecare descălțare de sezon, am nevoie de cretă pentru a nota fiecare anvelopă.

Ultimele două lucruri de pe lista mea de cumpărături online sunt importante, însă unul dintre ele necesită o recumpărare mai rară. Este vorba despre soluția de dezghețat parbrizul care cumva deja începe să intre în hibernare până la iarnă. Este un produs avantajos, în detrimentul căruia eu am renunțat la racletă iarna. În combinație cu ventilația dată la maximum pe parbriz, își face treaba cât se încălzește și motorul.

Ultimul dar nu cel din urmă produs din coșul meu online de pe negociat.ro este o soluție cu ulei siliconic antistatic pentru bord cu parfum și cu burețel special pentru curățarea și întreținerea bordului. Cum acesta este direct în bătaia vântului atunci când portierele sau geamurile se deschid, mereu se pune praful pe bord și pe consolă, astfel încât trebuie mereu întreținute. Acest ulei este soluția.

Mașina este bunul pe care îl întrețin la fel de des pe cât îmi întrețin și curățenia în casă. Produsele de bună calitate se pot găsi și toate la un loc, online, însă trebuie doar să fii atent la ce ai pe wishlist și apoi nu-ți rămâne decât să adaugi în coș.

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 11 din cadrul competiției Spring SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Pe mine m-ai cucerit! Și eu țin enorm la mașina mea, mai ales că e prima pe care o am! Pontul cu creta e genial. Mulțumesc 😊

  2. […] Întreținerea mașinii cu ajutorul negociat.ro […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *