Blog

Topul femeilor mele, de 8 martie

În primul rând, la mulți ani tuturor doamnelor, domnișoarelor, soțiilor, mamelor, surorilor și tuturor femeilor! Această urare este bineînțeles, validă și pentru domni, să vă trăiască toate femeile din viața voastră!

M-am gândit de ceva timp să fac un top al femeilor din viața mea, însă 8 martie pare fix momentul potrivit să fac asta.

Femeile care mă inspiră

O să încep cu mama, evident. Nu aș putea să nu o pun în capul listei pentru că ea este idealul meu în viață din toate punctele de vedere. Îmi este prietenă, îmi este sfătuitor, îmi este mângâiere și punct de inspirație.

Pe lângă mama voi pune toate femeile din familia mea, toate mame model sau stâlpi puternici de la care am avut ce învăța. Și pentru asta, mă bucur că sunt aici, lângă voi, și vă mulțumesc nespus!

Alina Bălănescu

Pe doamna Alina o respect, o ador și o venerez pentru toată munca ei și astăzi vreau să o cunoașteți și voi.

Clipa, florăria pe care o are în Piatra-Neamț, pot spune că e cel mai mare vis pe care îl poate avea, imediat după familia minunată. De fiecare dată când eu am avut nevoie de ceva deosebit, pentru mama ori pentru vreo altă persoană importantă din viața mea, am pus mâna pe telefon și doar am menționat ce-mi doresc și pentru cine. Arta a venit apoi de la sine, iar doamna Alina și echipa Clipa a făcut ca totul să fie deosebit și memorabil.

Mă înclin!

Martine Claessens

Pe Martine v-am mai prezentat-o într-un articol precedent, însă vreau să vă spun de ea din nou. Am cunoscut-o fix înainte de pandemie, când am făcut cursul intensiv de Design interior. Este o doamnă tare simpatică, prietenoasă, dornică să împărtășească alături de cursanții ei toată experiența acumulată în domeniu.

Martine e un glob de inspirație, pe care dacă îl scuturi – prin postările de pe blogul ei și de pe instagram- nu există să nu prinzi o idee pe care să o transformi frumos, în stilul tău.

Raluca Ciucanu

Pe Raluca sigur o știți, însă nu ca ea, persoană individuală, ci ca întreaga echipă de gărgărițe dragi de la Maria’s Ladybugs. De o grămadă de ani Raluca oferă bucurie multor persoane, inclusiv vedete și oameni din diasporă prin bijuteriile handmade pe care le face cu atât de mult bun gust.

Fiecare piesă care iese din atelierul lor este unică și vine încărcată de o emoție profundă, atât din partea celui care dă comanda cât și din partea echipei care lucrează impecabil. Mulțumesc pentru toate comenzile onorate exemplar!

Bloggerițele mele dragi

Pentru că nu vreau să se supere vreouna, o să le pun pe toate pe același loc și rând, pentru că ceea ce urmează, cuvintele de laudă, sunt valabile pentru toate. Diana, Ana Maria, Mari, Georgiana, Iza, Grațiela, toate îmi sunt dragi, le respect pentru toată munca depusă și mă bucur de tot ce scriu și tot ce fac, chiar dacă uneori eu sunt doar un personaj din umbră.

Îmi place să le numesc fetele mele pentru că sunt prietenele mele din blogosferă. Vă invit să le urmăriți, pentru că aveți content interesant cu nemiluita, Sunt toate femei puternice, pline de afecțiune și care transmit totul prin cuvinte. Vă îmbrățișez!

Influencerițe pe care le stimez

O să încep lista cu soția lui Otravă, Diana. Fabuloasa asta care-și trăiește viața frumos, viitoare mămică, plină de încredere și de sfaturi bune. Nu am ce să spun despre ea, este frumoasă, inteligentă, finuță și carismatică. Este fix ce trebuie pentru o femeie din spațiul public.

O să spun și Dana Budeanu, deși poate cu jumătate de gură. Îmi place la ea faptul că e excentrică. Îmi place la ea faptul că e tranșantă, într-un mod relaxant, nu ca genul ăla de femei nebune care nu se mai satură de militat pentru tot felul de drepturi penibile.

Îmi place energia ei. E o femeie mișto, nu cu foarte multe țigle pe casă, dar inteligentă. Dacă ar fi câte o mini Dana Budeanu în fiecare femeie de pe pământ, cred că am cuceri planeta.

Who run the world, girls?

Michelle Obama este o femeie sensibilo-fantastică. Este, din punctul meu de vedere, cea mai impecabilă primă doamnă care nu a stat doar cu mâinile în sân, angajată la banii lu’ domnu’ soțu’ președinte, ci și-a pus amprenta definitiv și irevocabil pentru tot restul istoriei Americii și a lumii întregi.

O să închei tot cu o notă inspirațională, respectiv cu Georgiana Iordache. Pe Georgiana nu o pot numi cu exactitate infleunceriță, ci mai degrabă o femeie hotărâtă, independentă, care n-a făcut decât să-și ducă visul la bun sfârșit.

Georgiana este un designer minunat. Nu-i admir doar lucrările impresionante de pe site și de pe contul de instagram. Ci îmi place faptul că, fără vreo reținere, arată și ce stă în spatele etichetei, respectiv munca tuturor colegelor din atelier, munca ei, cot la cot cu celelalte doamne, arată tot efortul depus zilnic pentru a duce la bun sfârșit o bucată din poveștile clientelor ei.

Mă înclin pentru toată munca depusă cu zâmbetul pe buze și cu un vibe pozitiv mereu!

Jos pălăria pentru femei. Astăzi, și pentru totdeauna!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Awww, mulțumesc mult! Și tu ești un exemplu de voință și dăruire pentru mine! La mulți ani, draga mea!

  2. Si tu esti inspiratie pura, frumoasa si puternica. Cand te vad pe tine, cat lupti sa ajungi un doctor bun, prind curaj in ceea ce priveste viitorul.
    Sa ramai mereu frumoasa si puternica!

    1. Draga mea, Miss Doc, sunt emotionata dincolo de cuvinte pentru ca te-ai gandit la mine cu admiratie. Adevarul este ca este reciproca, eu nu stiu cum poti sa faci atatea in timp ce faci o facultate atat de solicitanta si spital. Dar daca ma gandesc bine ce ai scris nu doar in acest articol despre femeile din familia ta, imi dau seama ca esti foarte puternica si capabila sa faci multe. Sunt foarte onorata ca apar in randurile de mai sus si simti asta si chiar aveam nevoie de energia asta, acum. Te imbratisez!

  3. […] viața mea. Pe primul loc a fost întotdeauna mama, urmată fiind de femeile despre care am vorbit aici. Însă la nivel mondial, îi admir pe Lewis Hamilton, campion de 7 ori în Formula 1, Iskra, o […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *